Øens nye vartegn har krævet sit første offer

Så er det allerede gået galt . Kunstinstallationen i Vibegårds Runddel har tilsyneladende forstyrret en ældre bilist så meget, at han har overset en cyklist. Det er bl.a. sådan kunst i det offentlige rum kan pirre dine sanser og give dig nye oplevelser.

Billedresultat for vibegårds runddelBornholms Tidende beretter således på sin netudgave 31. okt.: “En 88-årig bilist fra Rønne overholdt ikke sin ubetingede vigepligt, da vedkommende kørte ind i Vibegårds Runddel. Bilisten overså en 47-årig cyklist, der fik et hul i baghovedet ved sammenstødet. Det betød, at cyklisten måtte en tur på hospitalets akutmodtagelse. Det oplyser Bornholms Politi i døgnrapporten.”

Myndighederne burde måske overveje at indrette et nødlazaret eller en førstehjælpsstation inde i hytten.