Rønne-Larsen har fundet en sten

En af de store nyheder i Bornholms Tidende onsdag den 16. januar var, at kommunalpolitiker og dækforhandler Torben Rønne-Larsen under en rejse i Spanien havde fundet en nærmest værdiløs – men dog spændende – sten, og at han vil anbringe den i et skab i privaten.  http://tidende.dk/?Id=84486

Den historie kan næppe siges at leve op til det nyhedsjournalistiske væsentlighedskriterium. Men dens uvæsentlighed minder os om , at pressen i et lille lokalsamfund  nogle gange måske bare må tage, hvad den kan få, og fx dække kommunalpolitikernes ferieoplevelser. Og de af os, som har en vis svaghed for petitjournalistik, er godt underholdt. Tak til Tidende.

1 thought on “Rønne-Larsen har fundet en sten

  1. Ja, du har ret. Der er meget petitstof. Men væsentlige nyheder står jo ikke i kø herovre. Og tænk på, hvprdan øen er dækket af flere forskellige nyhedsmedier: dagblad, interbetavis, lokal-tv, regionalen i radioen, TV2 Bornholm.

Der er lukket for kommentarer.